تقاضای تاخیر اجرای حکم تخلیه منزل ، احتراماً ،در پرونده كلاسه 9703355حكم تخليه عليه اينجانب علی علیزاده  جهرمی صادر و قطعي شده و در حال اجرا است . نظر به اينكه ، اينجانب  كارمند دولت هستم و حقوق ماهيانه ام معادل بیست میلیون ريال است

بسمه تعالي

رياست محترم شعبه اجرای احکام دادگاه هاي عمومي تهران

با سلام

احتراماً ،در پرونده كلاسه 970355حكم تخليه عليه اينجانب علی علیزاده جهرمی صادر و قطعي شده و در حال اجرا است . نظر به اينكه ، اينجانب  كارمند دولت هستم و حقوق ماهيانه ام معادل بیست میلیون ريال است و با اين حقوق قادر به تهيه مسكن مناسب ديگري نيستم . مضافاً به اينكه ، متكلف خرج عائله اي 9 نفري مي باشم ، بدين وسيله با تقديم فتوكپي فيش حقوقي و فتوكپي شناسنامه عائله تحت تكفل خود اعلام عسر و حرج نموده ، اعطاي مهلت موسعي را استدعا مي كنم . تقاضای تاخیر در اجرای حکم تخلیه منزل

با تشكر و تجديد احترام

نام و نام خانوادگي(مستاجر )

امضاء و تاريخ

تقاضای مهلت برای تخلیه ملک

✍️اگر قرارداد اجاره به پایان برسد و مستاجر محل را تخلیه نكند، موجر(مالک) میتواند به شورای حل اختلاف مراجعه كند تا مستاجر را به تخلیه ملك مجبور نماید، اگر مستاجر به علتی نتواند تخلیه كند و تقاضای مهلت نماید، شورا با بررسی وضعیت مستاجر، معمولا یك ماه به او مهلت می دهد تا ملك را تخلیه كند در این صورت مستاجر باید اجاره بهای یك ماه را هم بپردازد.

قرار داد اجاره غیر رسمی ( یعنی در دفتر خانه اسناد رسمی تنظیم نشده باشد) حال این قرار داد توسط موجر و مستاجر روی یک برگ کاغذ تنظیم شده باشد یا توسط دفاتر آژانس املاک ( بنگاه های املاک) تنظیم شده باشد، در این صورت فرقی نمی کند، اما حتماً باید در انتها ی آن علاوه بر موجر و مستاجر دو نفر شاهد قرارداد هم آن را امضا کرده باشد.

۱- مدت اجاره منقضی شده باشد.
۲- یا مستاجر از پرداخت بیش از سه ماه مبلغ اجاره، امتناع ورزد.
۳- یا در صورت شرط عدم انتقال به غیر اجاره داد باشد.
۴- یا محل مورد اجاره را مورد استفاده ( غیر مشروع) کرده باشد. و یا به هر علت دیگر…

در این صورت موجر می تواند در عریضه خود ( دادخواست به شورای حل اختلاف) محل وقوع ملک مراجعه کند و خواسته ی خود را دستور تخلیه بنویسید نه حکم تخلیه و پس از بررسی این مرجع قضایی دستور تخلیه ملک صادر می شود . شایان ذکر است اگر تقاضای حکم کند، حکم تخلیه صادر می شود که با صدور این حکم با مهلت ۲۰ روز حق تجدید نظر خواهی اعتراض ایجاد می شود. و پس از طی مدت طولانی، چنانچه حکم به نفع مالک صادر شود پس از آن مالک باید تقاضای صدوراجراییه کند. و در اجراییه ی باز مهلت ۱۰ روز اعتراض باید طی شود. چنانچه اعتراض به اجراییه نشود و یا اعتراض شد اما اعتراض او پذیرفته نشود، در این صورت تخلیه ملک انجام می پذیرد.